Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Uvod
Poduzeće Šulog d.o.o. osnovano je 1996 godine, sa jedinstvenom namjerom uzgoja egzotičnog voća i povrća. Od tada se poduzeće kontinuirano razvija, sa mogućnošću povećanja volumena i prihoda. I danas bez obzira na veličinu poduzeća isto je jedino takvog tipa u Republici Hrvatskoj. Na samom početku osnivanja poduzeća osnovni proizvod je bio Kiwano, a danas smo u mogućnosti proizvest i isporučit veći broj egzotičnih proizvoda na vrlo zahtjevno tržište. Ino konkurencija je jaka, s
obzirom na proizvodnju istih u prirodnim staništima. Iza svakog sličnog proizvoda stoje najveći izvoznici zemalja od kuda proizvodi potječu. Velikim odricanjem i radom danas smo u poziciji da proizvodimo i isporučujemo vrlo kvalitetne proizvode. Razlika u kvaliteti naših proizvoda i proizvoda iz matičnih ino zemalja je očita. Razlog tome je što je egzotično voće i povrće vrlo zahtjevno. Naime izloženo je dugotrajnom transportu, sa premještanjem robe i nekoliko puta prije konačnog odredišta. U našem slučaju zbog blizine lokacije proizvodnje mogućnost gubitka kvalitete proizvoda pri transportu smanjena je na minimum.

Danas svoje proizvode plasiramo na tržištu Republike Hrvatske kroz prisutne domaće i strane trgovačke lance, te veći broj manjih prodavaonica. Trenutno su naši napori okrenuti pronalaženju poslovnog partnera u inozemstvu prvenstveno radi izvoza na tržište EU. U kratkom vremenu spremni smo se prilagoditi novim zahtjevima, te organizirati poduzeće koje će biti jasno prepoznato na europskom tržištu. Naše dosadašnje iskustvo u proizvodnji, te tehnologija koju posjedujemo daju nam vjeru u budući razvoj.

Tim poduzeća Šulog d.o.o. služi svoje kupce 7 dana u tjednu, sa motom: "Upravo ubrano za Vaš stol"

 
Naš tim

Martina Perešin Šulog
Menadžer
Uvođenje novih proizvoda

 
Dobar izbor!

Pobjednički tim
Vrlo smo motivirani i vjerujemo u svoj uspjeh. Tim smo snažne volje sa vrlo izraženim zajedničkim i pojedinačnim dostignućima.

Inovativnost i znanje
Pronicljivi smo sa izraženim prihvaćanjem novih ideja. Vodi nas stvaralačka želja i entuzijazam. Stalnim istraživanjem stvaramo nove proizvode.

Odgovornost
Obećanja su za nas misija bez opoziva, sa snažno izraženom odgovornošću prema potrošačima naših proizvoda.

Nemirni duh
Vrlo izražena potreba za nove kontakte i različite komunikacije uz uvažavanje različitih mišljenja, običaja i kultura.

 
Kako nas naći
 

 
 
 
ŠULOG d.o.o.
Krapinska 12 10298 Bistra, Hrvatska
Tel: + 385 1 33 12 582
Fax: + 385 1 33 90 293
Mob: + 385 98 412 632
E mail: sulog@zg.t-com.hr
Naslovnica | Proizvodi | Recepti | Novosti | O nama | Kontakt